Χειροπέδες σε 34χρονο που κρατούσε όμηρο τη Γαλλίδα πρώην φίλη του
Κοινωνία

Χειροπέδες σε 34χρονο που κρατούσε όμηρο τη Γαλλίδα πρώην φίλη του

Αντιμέτωποι με ένα θέαμα βγαλμένο από ταινία του Χόλιγουντ ήρθαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που εισέβαλαν στο διαμέρισμα ενός 34χρονου άνδρα.

Εκεί κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο στον ακάλυπτο χώρο, δεμένη και φιμωμένη, μία 40χρονη γυναίκα από τη Γαλλία. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω Facebook πριν από περίπου μία τριετία, είχαν συνάψει ερωτική σχέση, η οποία όμως διακόπηκε. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να δεχτεί ο 34χρονος. Πριν από μερικές ημέρες είχαν μιλήσει ξανά, με τη Γαλλίδα να πείθεται να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο πρώην αγαπημένος της, της επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Με κάποιον τρόπο η 40χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος ενημέρωσε τη γαλλική Αστυνομία, ενώ άμεσα ενημερώθηκε η Europol και η ΕΛ.ΑΣ. Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί του Τ.Α. Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του 34χρονου. Ο ημεδαπός άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Τέλος, κατηγορίες ενδέχεται να αντιμετωπίσει και η 24χρονη νυν φίλη του 34χρονου, καθώς φέρεται να γνώριζε για την ομηρεία.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet