Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου
Intime
Κοινωνία

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου

Προκλητικοί μέχρι το τέλος είναι οι οπαδοί του καταδικασθέντος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ που βρισκόταν έξω από το σπίτι του ηγέτη της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου μαζί με άλλους συναδέλφους του και τηλεοπτικά συνεργεία για την κάλυψη της σύλληψης του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, δέχθηκε επίθεση από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ καταγγέλλει ότι «ενώ στεκόμασταν απέναντι από την πύλη της πολυκατοικίας, κινήθηκαν εναντίον μας, ήρθαν πάνω μας και μας επιτέθηκαν», ο οποίος περιγράφει ως δράστες «4-5 άτομα, ομοιόμορφα ντυμένα, με μαύρη κουκούλα και μπουφάν που έκρυβαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μαύρα γυαλιά». Αφού έσπρωξαν όλους τους φωτορεπόρτερ και τους εικονολήπτες, κατάφεραν να απομονώσουν κάποιους από αυτούς τους οποίους και χτύπησαν. «Με χτυπήσανε, μου έριξαν τη φωτογραφική μηχανή κάτω, χάλασαν τα καλώδια σύνδεσης…», αναφέρει. 

«Εμένα με εμπόδισαν να κάνω τη δουλειά μου όπως έπρεπε. Κάποιοι συνάδελφοι ξέφυγαν και κατάφεραν να πάρουν φωτογραφίες. Στα βίντεο φαίνεται η αναστάτωση αλλά όλοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στον Μιχαλολιάκο και όχι σε αυτό που συνέβαινε σε εμάς», συμπληρώνει ο φωτορεπόρτερ.

Καταγγελία έγινε και στην Άμεση Δράση αφού ο φωτορεπόρτερ κάλεσε αμέσως το 100 και τους ενημέρωσε για την επίθεση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet