3 ευρώ ένα μπουκάλι νερό! Έτσι πέφτουν οι τιμές…
Κοινωνία

3 ευρώ ένα μπουκάλι νερό! Έτσι πέφτουν οι τιμές…

Τρία ευρώ λόγω… Ακρόπολης πωλείται ένα μπουκάλι νερό σε περίπτερο που βρίσκεται κάτω από τον Ιερό Βράχο, με τον ιδιοκτήτη του να ισχυρίζεται ότι η αγορά είναι ελεύθερη και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Τεχνικός του Mega κάτω από την Ακρόπολη, κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος, δίψασε και κατευθύνθηκε σε περίπτερο της περιοχής για να αγοράσει εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού. Εκεί τον περίμενε μια έκπληξη. Το εμφιαλωμένο νερό πωλούνταν αντί τριών ευρώ. Η τιμή τον εξόργισε, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του ίδιου, που δεν αγόρασε κάτι από το εν λόγω περίπτερο, αλλά και δημοσιογράφου του καναλιού που έσπευσε στο σημείο με την κάμερα για να συνομιλήσει με τον περιπτερά.

Στην ερώτηση γιατί πουλά το νερό σε αυτή την υψηλή τιμή όταν σε άλλα περίπτερα έχει ένα ευρώ και στα σούπερ μάρκετ πολύ λιγότερο εκείνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, απάντησε πως η τιμή των 3 ευρώ δεν είναι καθόλου υψηλή γιατί το συγκεκριμένο σημείο πώλησης είναι το πιο τουριστικό μέρος, επειδή βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη.

Μάλιστα, ο περιπτερούχος έκανε λόγο για ελεύθερη αγορά και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν τα παράπονά τους εάν θεωρούν την τιμή εξωφρενική. Ως επιχείρημα ανέφερε και τη Ρώμη όπου ο καπουτσίνο κοστίζει 12 ευρώ…

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet