Τέλος καλό, όλα καλά για τη Μαρία-Ειρήνη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Μαρία-Ειρήνη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Μαρίας-Ειρήνης που εξαφανίστηκε στις 14:40 το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της στη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Το κοριτσάκι, ηλικίας 3,5 ετών, εντοπίστηκε στις 12:50 το μεσημέρι της Δευτέρας από περαστικό στην Αφαία Χαϊδαρίου και είναι καλά στην υγεία του.

Οι Αρχές εξέτασαν αρχικά το ενδεχόμενο αρπαγής της μικρής. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας, χάθηκε καθώς ακολουθούσε κάποια σκυλάκια στον δρόμο, ενώ το βράδυ κοιμήθηκε στα χορτάρια.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η απόσταση χιλιομέτρων που διήνυσε το παιδί από το σημείο της εξαφάνισής του μέχρι και την περιοχή όπου τελικά βρέθηκε.

Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Πρίντεζης, παππούς της μικρής, άφησε υπόνοιες για αρπαγή της εγγονής του, λέγοντας ότι «κάποιος το πήρε το παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνισή του την Κυριακή, λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό.

Λόγω της συγκεκριμένης καταγγελίας, ξεκίνησε η έρευνα, με τη συνδρομή και του Χαμόγελου του Παιδιού, που κατέληξε στον εντοπισμό της Μαρίας-Ειρήνης.

Σε ανακοίνωσή του, το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι «σημαντικό ρόλο στην εύρεση της Μαρίας- Ειρήνης έπαιξε η καλή συνεργασία μεταξύ της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ΄Θανάσης Μακρής΄ με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που αυτή διαθέτει, καθώς και του διασωστικού πληρώματος του Χαμόγελου του Παιδιού, που εξ αρχής βρέθηκαν στο σημείο εξαφάνισης της ανήλικης. Καταλυτική ήταν η συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές, το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας-ΕΜΑΚ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που βοήθησαν στις διαδικασίες αναζήτησης της Μαρίας-Ειρήνης.

Εξ αρχής, ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού βρέθηκε κοντά στην οικογένεια και θα βρεθεί κοντά στη Μαρία-Ειρήνη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστούν».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet