Αναζητούν 34χρονο για τη στυγνή δολοφονία πλούσιων Ελληνοαμερικανών
Κόσμος

Αναζητούν 34χρονο για τη στυγνή δολοφονία πλούσιων Ελληνοαμερικανών

Σε αναζήτηση ενός 34χρονου άνδρα από το Μέριλαντ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του Έλληνα ομογενή, Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του, του 10χρονου παιδιού τους και της οικιακής βοηθού έχει προχωρήσει η αστυνομία της Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο δράστης της στυγνής δολοφονίας, αφού τους κράτησε ομήρους, τους βασάνισε και τους σκότωσε, ενώ είχε πάρει και λύτρα ύψους 40.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τις Αρχές τα ίχνη του 34χρονου Ντάερον Ντίλον Γουιντ έχουν χαθεί από το βράδυ της Τετάρτης. Όπως μεταδίδεται από την Ουάσιγκτον, οι ερευνητές της αστυνομίας εντόπισαν το DNA του άνδρα σε κουτί της πίτσας που φαίνεται ότι παρήγγειλε ο δράστης.

Λίγο πριν από τη στυγνή δολοφονία, συνεργάτης του Σάββα Σαββόπουλου άφησε στην πόρτα του σπιτιού 40.000 δολάρια μετρητά, τα οποία φέρεται ότι δόθηκαν ως λύτρα στους δολοφόνους της οικογένειας. Οι Αρχές εκτιμούν ότι την εντολή για να δοθούν τα χρήματα έδωσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Πάντως, μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει ακόμα την υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας της οικογένειας Σαββόπουλου που εντοπίστηκαν στην κατοικία τους στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον.

Ο Σάββας Σαββόπουλος ήταν γνωστός στους αριστοκρατικούς κύκλους της Ουάσινγκτον, ενώ είχε και φιλανθρωπική δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, παλαιότερα είχε προσκληθεί και στον Λευκό Οίκο. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε ακόμη δύο παιδιά, τα οποία δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet