Γερμανία: «Οικογενειακό δράμα» οδηγεί σε μακελειό με έξι νεκρούς
Κόσμος

Γερμανία: «Οικογενειακό δράμα» οδηγεί σε μακελειό με έξι νεκρούς

Πυροβολισμοί, ο φερόμενος ως δράστης των οποίων συνελήφθη, στοίχισαν τη ζωή σε έξι ανθρώπους το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο Ροτ αμ Ζέε, μια μικρή πόλη κοντά στη Στουτγάρδη, στη νοτιοδυτική Γερμανία, όπου η τοπική αστυνομία κάνει λόγο για ένα οικογενειακό δράμα.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ροτ αμ Ζέε, μιας μικρής κοινότητας 5.200 κατοίκων κοντά στη Στουτγάρδη, στο κρατίδιο της Βάδης-Βυτεμβέργης, σ’ ένα πανδοχείο, αναφέρει η εφημερίδα Bild. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Η αστυνομία ανέφερε, «σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες», ότι ο ύποπτος, «ένας Γερμανός», και τα θύματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Τα θύματα, που σύμφωνα με τη Bild εντοπίστηκαν στην είσοδο του πανδοχείου, συμμετείχαν σε μια «οικογενειακή συγκέντρωση», αναφέρει το Spiegel στην ηλεκτρονική σελίδα του, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.

Ο ύποπτος είναι γεννημένος το 1983, σύμφωνα με τη Bild. Έδρασε μόνος και δεν υπάρχει καμιά ένδειξη για ύπαρξη συνεργού, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο.

Το κίνητρο των πυροβολισμών δεν είναι ακόμη σαφές και η αστυνομία απευθύνει έκκληση να αποφεύγεται οποιαδήποτε «εικασία».

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP/naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet