ΗΠΑ: Εξάχρονος πήγε με όπλο στο σχολείο!
Κόσμος

ΗΠΑ: Εξάχρονος πήγε με όπλο στο σχολείο!

Ένας εξάχρονος μαθητής από το Οχάιο πήγε στο σχολείο έχοντας ένα γεμάτο ημιαυτόματο πιστόλι, όμως χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του σχολείου δεν υπήρξε συνέχεια στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 6χρονος έδειξε το όπλο σε έναν συμμαθητή του, ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως τους διευθυντές.

Όπως δήλωσε ο ντετέκτιβ Στιβ Μπούσι, μιλώντας σε δημοσιογράφους, «ο μαθητής έκανε αυτό ακριβώς το οποίο ζητάμε από τους μαθητές να κάνουν: Είδε κάτι και μίλησε. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι η χειρότερη μέρα στην ιστορία αυτού του σχολείου».

Η αποκάλυψη του όπλου έγινε περίπου στις 9 το πρωί της Τετάρτης στο δημοτικό σχολείο στο Κολάμπους του Οχάιο, όταν ο 6χρονος αποκάλυψε το όπλο σε έναν συμμαθητή του. Αμέσως οι υπάλληλοι του σχολείου σήμαναν συναγερμό, ασφάλισαν το όπλο και απαγόρευσαν την είσοδο και την έξοδο από το σχολείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μπούσι, οι παππούδες του παιδιού, οι οποίοι είναι και οι κηδεμόνες του, είχαν αναφέρει την κλοπή του όπλου, ωστόσο παραμένει ασαφές πώς έφτασε το όπλο στα χέρια του 6χρονου.

«Δεδομένης της ηλικίας του παιδιού, δεν μπορούν ν’ αποδοθούν κατηγορίες από τον εισαγγελέα ανηλίκων. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και θα ερευνηθεί και για για άλλες κατηγορίες που μπορεί να βαραίνουν κι άλλα πρόσωπα», προσέθεσε ο Μπούσι.

Επίσης είπε ότι είναι δύσκολο για τους ερευνητές να πάρουν απαντήσεις εξαιτίας της ηλικίας του παιδιού, ωστόσο αναφέρει ότι πιθανότατα το πήρε για να καυχηθεί γι’ αυτό.

Οι παππούδες του 6χρονου κλήθηκαν για ανάκριση, ωστόσο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν τους είχε αποδοθεί κάποια κατηγορία και εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα γίνει αργότερα στο γραφείο του ανακριτή.

«Εάν έχεις ένα όπλο στην κατοχή σου, περιμένουμε να το έχεις καλά ασφαλισμένο στο σπίτι σου ή να το έχεις πάνω σου όλη την ώρα και το να κρατιέται μακριά από ανήλικους είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει και όχι κάτι που απαιτούμε», τόνισε ο Μπούσι.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet