Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Boeing
Κόσμος

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Boeing

Το απόλυτο μυστήριο επικρατεί γύρω από το χαμένο αεροσκάφος των Malaysia Airlines καθώς οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι.

Στρατιωτικά ραντάρ της Μαλαισίας εντόπισαν στίγμα το οποίο πιθανόν να ανήκει στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines σε περιοχή στα βόρεια των στενών της Μάλακα, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου το αεροπλάνο ανέφερε θέση στις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας.

Την ανακοίνωση έκανε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου της πολεμικής αεροπορίας της Μαλαισίας. Επισήμανε όμως ότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση γι΄ αυτό που λέει, ούτε είναι βέβαιο ότι πρόκειται για την πτήση MH370.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου της πολεμικής αεροπορίας της Μαλαισίας δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ότι το στίγμα αφορά τις 02:15 το ξημέρωμα του Σαββάτου 8 Μαρτίου (τοπική ώρα), 45 περίπου λεπτά αφού το αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες (227 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος) εξαφανίστηκε από τις οθόνες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, μεταξύ των ανατολικών ακτών της Μαλαισίας και του Βιετνάμ.

Παράλληλα, από πολύ κόσμο διεξάγονται εκδηλώσεις, με την μορφή προσευχής, για την εύρεση του αεροπλάνου.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν

Όσο περνούν οι μέρες και δεν εντοπίζονται ίχνη του αγνοούμενου αεροσκάφους, πληθαίνουν τα σενάρια σχετικά με το τι μπορεί να συνέβη. Την Τρίτη 11 Μαρτίου, η μαλαισιανή αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν αποκλείει την πιθανότητα ο κυβερνήτης ή ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου να αντιμετώπιζε «ψυχολογικά προβλήματα» και να έριξε το Μπόινγκ.

Το βράδυ της Τρίτης 11 Μαρτίου τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας μετέδωσε ανησυχητικές πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για τη συνήθεια του συγκυβερνήτη να προσκαλεί γυναίκες μέσα στο πιλοτήριο.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet