Πυροβολισμοί έξω από νοσοκομείο στο Παρίσι – Ένας νεκρός και μία τραυματίας – Διέφυγε ο δράστης
zougla.gr
Κόσμος

Πυροβολισμοί έξω από νοσοκομείο στο Παρίσι – Ένας νεκρός και μία τραυματίας – Διέφυγε ο δράστης

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από νοσοκομείο. 

Ένα άτομο σκοτώθηκε και ένα ακόμη τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, ανέφερε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι και επιβεβαίωσαν αργότερα το πρακτορείο Reuters και το AFP, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή οδηγώντας μοτοσικλέτα, κατά τις ίδιες πληροφορίες. 

Μια πηγή δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι το άτομο που έχει τραυματιστεί λαμβάνει ιατρική φροντίδα στο Nοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», μπροστά από το οποίο πυροβολήθηκε. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM μετέδωσε πως ο νεκρός είναι άνδρας και ότι το άτομο που τραυματίστηκε είναι μια γυναίκα που εργαζόταν στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, το γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων AFP μετέδιδε πως δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και ασθενοφόρα βρίσκονται επί του παρόντος στο σημείο, ενώ για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν και τα κίνητρα του δράστη. 

Τον τελευταίο καιρό, το εν λόγω νοσοκομείο έχει χρησιμοποιηθεί ως κέντρο εμβολιασμών κατά της Covid-19.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Henri Dunant» (Ερρίκος Ντυνάν) στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού, στις 13:40 (τοπική ώρα, 14:40 ώρα Ελλάδας) περίπου, πρόσθεσε το πρακτορείο AFP. 

Πηγές: Reuters, CNN, Sputnik, AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ, zougla.gr

Φωτογραφίες: AP

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet