Σοκάρει αστυνομικός για το «ντου» στο Καπιτώλιο: Οι εισβολείς φώναζαν «Σκοτώστε τον με το ίδιο του το όπλο!»
reader.gr
Κόσμος

Σοκάρει αστυνομικός για το «ντου» στο Καπιτώλιο: Οι εισβολείς φώναζαν «Σκοτώστε τον με το ίδιο του το όπλο!»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία αστυνομικού σχετικά με το τι συνέβαινε την ώρα της εισβολής των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο CNN, ο αστυνομικός Michael Fanone, οι διαδηλωτές τον χτύπησαν και τον έριξαν στο πάτωμα ακινητοποιώντας τον κατά τη διάρκεια της εισβολής.

Την ώρα που του αποσπούσαν ό,τι είχε πάνω του, από όπλα μέχρι… σήμα, τον χτυπούσαν με όπλο τέιζερ στο κεφάλι ενώ τότε άκουσε έναν από τους εισβολείς να φωνάζει «Σκοτώστε τον με το ίδιο του το όπλο!».

Ο 40χρονος Fanone με 20 χρόνια προϋπηρεσία στο σώμα δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Λέει ότι θα προτιμούσε να τον είχαν πυροβολήσει παρά να πέσει στα χέρια του εξαγριωμένου όχλου. «Τους φώναζα ότι έχω παιδιά αλλά δεν καταλάβαιναν τίποτα». Κάποιοι τελικά τον άκουσαν και έκαναν κύκλο προστασίας γύρω του μέχρι να έρθει βοήθεια και έτσι του έσωσαν την ζωή.

«Σας ευχαριστώ, αλλά άντε γ@@@@είτε που ήρθατε εδώ» είπε ο Fanone προς τους ταραξίες που τον προστάτευαν εκείνη τη στιγμή. Ο θυμός και η απογοήτευση του Fanone ήταν ένα συναίσθημα που ένιωσαν οι αρχές επιβολής του νόμου σε όλη τη χώρα, εξαγριωμένοι που οι υποστηρικτές του Τραμπ είχαν παραβιάσει το έδαφος του Καπιτωλίου την ίδια ημέρα που η νίκη του Joe Biden επιβεβαιώθηκε από το Σώμα και τη Γερουσία.

Ο Fanone, ένας από τους πολλούς αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στη μάχη με τους υποστηρικτές του Τραμπ, μοιράστηκε την ιστορία του για πρώτη φορά, εξακολουθώντας να υποφέρει από τα αποτελέσματα μιας ήπιας καρδιακής προσβολής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet