Τουρκία: Της έδεσε τα μάτια γιατί δήθεν της ετοίμαζε έκπληξη – Τη μαχαίρωσε και την πάτησε με το αυτοκίνητο
reader.gr
Κόσμος

Τουρκία: Της έδεσε τα μάτια γιατί δήθεν της ετοίμαζε έκπληξη – Τη μαχαίρωσε και την πάτησε με το αυτοκίνητο

Με φρικτό τρόπο προσπάθησε να δολοφονήσει την κοπέλα του όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν, ένας 25χρονος στην Τουρκία. 

Ο Εμρέ Σισέκ κατηγορείται ότι αφού έδεσε τα μάτια της κοπέλας του, Ράμπια Κατσμάζ, της είπε ότι της είχε ετοιμάσει κάποια έκπληξη και έπειτα τη μαχαίρωσε και την πάτησε με το αυτοκίνητο.

Οι φρικτές λεπτομέρειες της απόπειρας δολοφονίας της Ράμπια έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη.

Το ζευγάρι είχε βγει για φαγητό σε ένα εστιατόρια της Κωνσταντινούπολης τον Φεβρουάριο του 2019. Εκεί, η Ράμπια είπε στον Εμρέ ότι δεν ήταν ευτυχισμένη και ήθελε να χωρίσουν. Τότε την πήγε στο εργαστήριο όπου δούλευε λέγοντάς της ότι είχε ετοιμάσει μια έκπληξη για εκείνη. Της είπε να κλείσει τα μάτια της, της έδεσε τα χέρια και τα πόδια και έπειτα της είπε: «Σε έφερα εδώ για να σε τιμωρήσω, δεν πρόκειται να φύγεις από ‘δω. Θα σε κάνω κομματάκια». Έπειτα την άφησε να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της για να την αποχαιρετήσει και άρχισε να τη βασανίζει. Τη μαχαίρωσε, προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι, την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ. Οδήγησε σε μία κοντινή λίμνη όπου την πέταξε κάτω και την πάτησε με το αυτοκίνητο.

Αφού την πάτησε με το αυτοκίνητο, ο Εμρέ παραδόθηκε στην αστυνομία πιστεύοντας ότι η νεαρή ήταν νεκρή, αλλά οι αστυνομικοί τη βρήκαν δεμένη μέσα σε μία σακούλα και σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ζωντανή.

Η άτυχη κοπέλα έμεινε για πολύ καιρό στην εντατική και αποκόμισε πολύ βαριά τραύματα αλλά κατάφερε να επιζήσει από τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε.

Πηγή: The Sun, reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet