Τουρκική εφημερίδα: Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας το 2019 – Η προφητεία του Νοστράδαμου
Print Friendly, PDF & Email
Κόσμος

Τουρκική εφημερίδα: Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας το 2019 – Η προφητεία του Νοστράδαμου

Πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας μέσα στο 2019 προβλέπει η τουρκική εφημερίδα Sabah, επικαλούμενη τις προφητείες του Νοστράδαμου.

Συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019» και μεταξύ άλλων προβλέψεων του γνωστού Γάλλου γιατρού, φαρμακοποιού, αστρολόγου,τονίζει ότι, σύμφωνα με τις προφητείες του, μέσα στο 2019 θα ξεσπάσει πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ θα συμβούν και θανατηφόροι σεισμοί.

Συγκεκριμένα, η Sabah αναφέρει ότι από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα και στη συνέχεια υποστηρίζει «μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Πρόκειται για τη δεύτερη προφητεία είναι το τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Γάλλου αστροφυσικού.

Επιπλέον στο άρθρο γίνεται αναφορά στους σεισμούς της Ινδονησίας, οι οποίοι προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου. Η μία πλευρά ισχυρίζεται ότι οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία, ενώ η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet