Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Οι πρώτες ώρες του ανοίγματος δείχνουν ωριμότητα και σοβαρότητα
reader.gr
Οικονομία-Αγορά

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Οι πρώτες ώρες του ανοίγματος δείχνουν ωριμότητα και σοβαρότητα

Μετά από αρκετές εβδομάδες, το λιανεμπόριο λειτούργησε και πάλι, με τα μαγαζιά να σηκώνουν ρολά και να υποδέχονται τους καταναλωτές.

Όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας τηρήθηκαν, γεγονός που επισημαίνεται και σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών:

«Ο πρόεδρος του ΕΣΑ, Σταύρος Καφούνης, επισκέφθηκε τα καταστήματα της Αθήνας και συνομίλησε με εμπόρους που είχαν θετική ψυχολογία, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το άνοιγμα των καταστημάτων τους, χωρίς όμως, όπως είναι φυσικό, να αναμένουν από την πρώτη ημέρα μεγάλη καταναλωτική κίνηση.

»Η αγωνία τους επικεντρώθηκε στα μέτρα στήριξης, την έλλειψη ρευστότητας και την αντιμετώπιση των τεράστιων οφειλών που θα έχουν να αντιμετωπίσουν την επόμενη ημέρα. Το σημαντικότερο αίτημα όλων όμως ήταν να μην κλείσουμε ξανά έως το τέλος της κρίσης, κάτι που θα καταφέρουμε να επιτύχουμε με την επιτυχημένη συνεργασία όλων μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων, ο Σταύρος Καφούνης δήλωσε: 

«Η επαναλειτουργία της αγοράς στην Αθήνα είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε άμεσα να ανακοινωθεί το ίδιο και για τις υπόλοιπες περιοχές και κλάδους. Οι πρώτες ώρες δείχνουν εξαιρετική ωριμότητα και σοβαρότητα από όλους. Επισκεφθήκαμε την Ομόνοια, το Εμπορικό Τρίγωνο, το Μοναστηράκι, του Ψυρρή και άλλες περιφερειακές αγορές, για να έχουμε την εικόνα από κάθε πλευρά της πόλης».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet