Η ΕΛΤΑ Courier δυναμικά στη ΔΕΘ με δικό της περίπτερο για πρώτη φορά
Print Friendly, PDF & Email
Οικονομία-Αγορά

Η ΕΛΤΑ Courier δυναμικά στη ΔΕΘ με δικό της περίπτερο για πρώτη φορά

Με περισσότερα από 81 χρόνια ιστορίας, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, θεωρείται το πιο αναγνωρίσιμο εκθεσιακό «προϊόν» στην χώρα.

Στη φετινή διοργάνωση, η ΕΛΤΑ Courier θα δώσει δυναμικό «παρών» σ’ αυτόν τον ισχυρό θεσμό για την οικονομία, με στόχο να διευρύνει την εξωστρέφειά της, ν’ αναδείξει τον καινοτόμο και πρωτοποριακό προσανατολισμό της και να ενισχύσει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της.

Ο -για πρώτη φορά- αυτόνομος εκθεσιακός χώρος της ΕΛΤΑ Courier, θα στεγαστεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ- Helexpo στη Θεσσαλονίκη*, στο περίπτερο 15.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΛΤΑ Courier στη ΔΕΘ, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της εταιρείας, Αντώνη Φειδοπιάστη, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Αποστολάκο και τον γενικό διευθυντή, Παναγιώτη Πανάγο, όπου θα παρουσιαστεί το πλάνο επιχειρησιακής στρατηγικής και οι βασικοί άξονες του marketing plan της εταιρείας για την τριετία 2017 – 2019.

*Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ Helexpo, Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet