Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε 340 κιλά τρόφιμα στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΡΜΗΣ»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε 340 κιλά τρόφιμα στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΡΜΗΣ»

Σχεδόν 350 κιλά τρόφιμα πρώτης ανάγκης παρέδωσε η ΕΛΤΑ Courier στο Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ» τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, στο πλαίσιο μιας νέας σειράς δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική κίνηση Wise Greece.

«Με υπευθυνότητα, αίσθημα υποχρέωσης προς το κοινωνικό σύνολο και παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, σήμερα ξεκινάμε μια νέα σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποδεικνύοντας -για ακόμα μια φορά- το κοινωνικό μας πρόσωπο» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Σωματείου. «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που σήμερα παραδίδουμε τα πρώτα 340 κιλά τρόφιμα πρώτης ανάγκης στο Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες “ΕΡΜΗΣ”, θέλοντας να στηρίξουμε έμπρακτα το αξιόλογο έργο του» τόνισε.

Ο «ΕΡΜΗΣ» είναι ένα Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό Σωματείο, που έχει στόχο την παροχή κάθε δυνατής ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής βοήθειας για τη θεραπεία, την εκπαίδευση, την κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση των Ατόμων με Αναπηρίες.

Τον πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier υποδέχθηκαν ο αντιπρόεδρος του «Ερμή», Ιωάννης Δεμερτζής, η γενική γραμματέας, Μαρίνα Γιαννικοπούλου, ο ταμίας, Ανδρέας Γκουβας, η ειδική γραμματέας, Μαρία Αθανασοπούλου, η αναπλ. ταμίας, Ελένη Πατρινού, η έφορος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ειρήνη Καπελώνη, καθώς και ο διευθυντής Εκπαίδευσης, Ευάγγελος Βαλασσόπουλος.

Μετά την παράδοση των τροφίμων, ο αντιπρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ερμή» ξενάγησαν τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου, ενώ τον ενημέρωσαν εκτενώς για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Όπως ενημερώνει η ΕΛΤΑ Courier σημερινή παράδοση αποτελεί την αρχή μιας σειράς δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που θα υλοποιηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου και περιλαμβάνουν τη δωρεά σχεδόν 2 τόνων τροφίμων, αλλά και εξοπλισμού πληροφορικής σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές στην Αττική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet