Δεν θα κάνουμε ρυθμιστές τους χρυσαυγίτες
Πολιτική

Δεν θα κάνουμε ρυθμιστές τους χρυσαυγίτες

«Καμία εγκληματική οργάνωση δεν θα γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου. Δεν θα επιτρέψω στη Χρυσή Αυγή να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής» δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στις κινήσεις του Παναγιώτη Μπαλτάκου τόνισε ότι «δεν θα επιτρέψω απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος».

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού έγιναν στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή 4 Απριλίου με το προεδρείο των ΑΧΕΠΑΝΣ.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Καλωσορίζω στην Ελλάδα τους εκπροσώπους των AHEPANs, τα αδέλφια μας από τη Διασπορά. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά, βγαίνει από την κρίση, σηκώνεται στα πόδια της, παίρνει τη μοίρα της στα χέρια της και αυτό είναι το πιο μεγάλο, το πιο σημαντικό για όλους μας, για όλο τον Ελληνισμό.

»Πριν από οτιδήποτε άλλο, όμως, και σε αναφορά με την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, θα ήθελα να τονίσω ορισμένα αυτονόητα πράγματα. Είμαι εκείνος ο οποίος πολέμησα εξαρχής τη Χρυσή Αυγή, σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλο και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε καμιά εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής. Ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος. Με την ίδια ακλόνητη πίστη η κυβέρνηση αυτή στηρίζει απόλυτα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Και όλοι όσοι ζητούν την παραίτηση των δύο υπουργών ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Αλλά εμείς προχωράμε με την απαραίτητη ομοψυχία και την εξίσου απαραίτητη πολιτική σταθερότητα.

»Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση. Η Ελλάδα βγαίνει στις διεθνείς αγορές και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Και σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να μας τραβήξει πάλι πίσω. Θυμηθείτε πού ήμασταν πριν δυο χρόνια. Με τις θυσίες του Ελληνικού λαού κάναμε αυτό που δεν περίμενε κανείς και τώρα που πιάνουν τόπο αυτές οι θυσίες προχωρούμε σε μια νέα σελίδα για την Ελλάδα.

»Την ευθεία γραμμή που έχω χαράξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω».

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet