Μήνυση πρωθυπουργού κατά των “αθλιοτήτων περί χρηματισμού”
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Μήνυση πρωθυπουργού κατά των “αθλιοτήτων περί χρηματισμού”

Την άμεση και οργισμένη αντίδραση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν οι αναφορές του Παύλου Χαϊκάλη στο Mega ότι ο φερόμενος ως μεσάζων για τον χρηματισμό του ενεργούσε εκ μέρους του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.

Σε ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρεται πως ο πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών, ενώ χαρακτηρίζει την υπόθεση «απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών».

Ωστόσο, μιλώντας και στον ΑΝΤ1, ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος «μπορεί να είναι στημένος για να πλήξει οποιονδήποτε, ακόμη και τον Σαμαρά».

Είπε ακόμη πως παρ΄ όλο που ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, ο ίδιος ο κ. Χαϊκάλης δεν κατηγορεί τον πρωθυπουργό.

Η ιστορία προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό εν όψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς οι βουλευτές Βουδούρης και Παραστατίδης με ανακοίνωσή τους αφήνουν υπόνοιες κατά των Γρηγόρη Ψαριανού, Χρήστου Αηδόνη, Σπύρου Λυκούδη και Γιώργου Νταβρή που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Πηγή: tovima.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet