Προγραμματικές δηλώσεις “χωρίς διγλωσσία” υπόσχεται η κυβέρνηση
Πολιτική

Προγραμματικές δηλώσεις “χωρίς διγλωσσία” υπόσχεται η κυβέρνηση

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, η παρουσίαση των οποίων θα αρχίσει την Κυριακή στις 19.00 στη Βουλή, θα κινηθούν σε δύο επίπεδα, όπως αποφασίστηκε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο, το οποίο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το βράδυ του Σαββάτου.

Το πρώτο μέρος θα αφορά το διάστημα μέχρι το τέλος Ιουνίου, όσο δηλαδή και το «πρόγραμμα-γέφυρα» το οποίο ζητεί η κυβέρνηση από τους εταίρους και το δεύτερο τα επόμενα 3,5 χρόνια της διακυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και λέει ακριβώς τα ίδια, είτε από το βήμα της Συνόδου Κορυφής, είτε μέσα στη Βουλή. Επομένως, όσα θα ακουστούν την Κυριακή στη Βουλή θα είναι αυτά που θα ειπωθούν και στη Σύνοδο Κορυφής.

«Δεν θα υπάρξει διγλωσσία», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.

Η κυβέρνηση, όπως σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, είναι «δεσμευμένη από τη λαϊκή εντολή να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ανάσχεσης της ανθρωπιστικής κρίσης, επανεκκίνησης της οικονομίας και ένα εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων για ένα δίκαιο, απλό και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, την πάταξη της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, της διαπλοκής και τη δημιουργία μιας πιο αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet