“Πυρετός” στα κόμματα για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

“Πυρετός” στα κόμματα για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων

Πυρετός επικρατεί στα κομματικά επιτελεία καθώς η κατάρτιση των ψηφοδελτίων έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του ολοκληρώνουν μια μια τις λίστες σε κάθε εκλογική περιφέρεια, επιχειρώντας να υπάρξει ομοιογένεια στην επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά και να μπουν σε εκλόγιμες θέσεις υπουργοί που στήριξαν μέχρι τέλους την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega στην Α΄ Αθήνας, στις πρώτες θέσεις θα βρίσκονται ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ενώ η Ράνια Αντωνοπούλου θα είναι στην τέταρτη θέση που θεωρείται εκλόγιμη. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών μετακινείται εκτός απροόπτου στη Β΄Αθήνας γα να μπει στην επόμενη Βουλή.

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια υπάρχουν πολλές κενές θέσεις λόγω αποχωρήσεων και μετακινήσεων στη Λαϊκή Ενότητα. Θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας φαίνεται ότι αποκτά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Νίκος Τόσκας, αλλά και οι καθηγητές Κωνσταντίνος Βεργόπουλος και Κώστας Δουζίνας.

Στη Νέα Δημοκρατία ο Ευ. Μεϊμαράκης αποφάσισε να είναι υποψήφιος και στην περιφέρεια του Ηρακλείου, ωστόσο θα κρατήσει την έδρα της Β΄Αθήνας ώστε να μην εμποδίσει ούτε την πορεία του Λευτέρη Αυγενάκη, ούτε την ένταξη στο κόμμα του πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Δαμαβολίτη, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο.

Φήμες που ήθελαν τον Αλέκο Παπαδόπουλο, αλλά και την Άννα Διαμαντοπούλου, να συζητούν με τη Νέα Δημοκρατία διαψεύδονται κατηγορηματικά και από τους δύο.

Στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού εντάσσεται η Ρίκα Βαγιάνη, ενώ στα νέα ονόματα στις λίστες του κόμματος περιλαμβάνονται η δημοσιογράφος Λίλα Βόγλη, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και οι πρώην καλαθοσφαιριστές Κώστας Παταβούκας και Μέμος Ιωάννου.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet