Υψηλόβαθμο στέλεχος “καίει” τη Χρυσή Αυγή
Πολιτική

Υψηλόβαθμο στέλεχος “καίει” τη Χρυσή Αυγή

«Τελικός σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η δημιουργία ενός μονοκομματικού καθεστώτος, στο οποίο κράτος και κόμμα θα ταυτίζονται, και το πρώτο θα τελεί υπό τις εντολές του δεύτερου. Η επικράτηση του καθεστώτος αυτού θα γινόταν με την εξάπλωση και τη διάδοση των ιδεών του κόμματος στην κοινωνία και με την κατά το μέτρο του δυνατού διείσδυση σε κρατικούς θεσμούς, δηλαδή στην αστυνομία και τον στρατό…».

Σημαντική θεωρούν οι ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής κατάθεση μάρτυρα, που πριν λίγες ημέρες αυτοβούλως εμφανίστηκε και κατέθεσε σχετικά με τη δομή, τους στόχους και τις τακτικές της οργάνωσης. Πρόκειται για υποψήφιο του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012, ο οποίος είχε διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του κόμματος στη Βουλή.

Όπως εκτιμάται στο Εφετείο, η μαρτυρία του εν λόγω προσώπου, που αναφέρει ότι ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής από το 2005 έως το τέλος του 2013, είναι ιδιαιτέρως αξιοποιήσιμη, καθώς είναι το πρώτο πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης που πέρασε το ανακριτικό κατώφλι για να “μιλήσει” ως μάρτυρας.

Πηγή: bankwars

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet