Διαψεύδει η κυβέρνηση την παρουσία υπουργών στο ταχύπλοο της Αίγινας
Πολιτική

Διαψεύδει η κυβέρνηση την παρουσία υπουργών στο ταχύπλοο της Αίγινας

Κακοήθεις, απελπισμένους και συκοφάντες αποκαλεί η κυβερνητική εκπρόσωπος όσους δημοσίευσαν είδηση στην οποία αναφερόταν ότι υπουργοί βρίσκονταν στη παρέα του κατηγορούμενου για το δυστύχημα στην Αίγινα. Η κα Γεροβασίλη πρόσθεσε ότι ζητήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο εντοπισμός τους. Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στο κάδρο δύο δημοσιογράφους. «Κατηγορώ» από τα κόμματα κατά Δρίτσα, άρση τηλεφωνικού απορρήτου του κυβερνήτη και όσων μαρτυράται ότι ήταν πάνω στο ταχύπλοο ζητά το Ποτάμι.

«Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. “Ανακάλυψαν” σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα.

»Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες» αναφέρει η κ. Γεροβασίλη.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία βάζει στο κάδρο δύο δημοσιογράφους, τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και τον Άρη Πορτοσάλτε για τα tweets τους:

Τα tweets των δημοσιογράφων

«Η λάσπη και η εμπάθεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δεν είναι κάτι καινούργιο. Σε όλα όμως υπάρχει ένα όριο, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε απώλειες ανθρώπινων ζωών». Μετά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου για την τραγωδία στην Αίγινα, σήμερα είδαν το φως και άθλιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιογράφων, όπως ο Α. Πορτοσάλτε και ο Μπ. Παπαπαναγιώτου, για να μας αποδείξουν ότι το βαρέλι της συκοφαντίας δεν έχει πάτο» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet