“Αχαρνής” ξανά στην Επίδαυρο 14 και 15 Αυγούστου
Πολιτισμός

“Αχαρνής” ξανά στην Επίδαυρο 14 και 15 Αυγούστου

Σε επανάληψη θα παρουσιαστεί η πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής», την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, μετά την ακύρωση της παράστασης «Νεφέλες», που είχε προγραμματιστεί γι΄ αυτές τις ημερομηνίες.

Όπως ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το έργο «Αχαρνής» παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο στις 10 και 11 Ιουλίου -μέσα σε πολύ δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες- με αποτέλεσμα αρκετοί θεατές να μην καταφέρουν να μεταβούν στην Επίδαυρο.

Ωστόσο, τώρα, θα ανέβει ξανά και μάλιστα με νέες, χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ ενιαία τιμή στο κάτω διάζωμα και 10 ευρώ στο άνω διάζωμα. Στόχος είναι να καταστεί πιο εφικτή η προσέλευση του κόσμου.

Η κωμωδία «Αχαρνής», που παρουσιάζεται με υπέρτιτλους στα αγγλικά, για να διευκολυνθούν και οι ξενόγλωσσοι θεατές, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Άρη Σερβετάλη, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πηγή: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet