Πάρτι στο… κατάστρωμα της «Σχεδίας» στην Τεχνόπολη
Πολιτισμός

Πάρτι στο… κατάστρωμα της «Σχεδίας» στην Τεχνόπολη

Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες η «Σχεδία», το περιοδικό δρόμου, πιάνει λιμάνι απόψε στην Τεχνόπολη σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι. Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον συναυλία του περιοδικού που γίνεται κάθε χρόνο.

Batala, Gadjo Dilo, Σπύρος Γραμμένος, Encardia, Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Παρίσης, Υπόγεια Ρεύματα, Joey, Μαριέττα Φαφούτη, Χειμερινοί Κολυμβητές, θα είναι εκεί, για να ντύσουν με νότες την αγάπη, την αλληλεγγύη, τον σεβασμό.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ και όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της «Σχεδίας», όπως να καλυφθεί η δαπάνη εκτύπωσης του διπλού καλοκαιρινού τεύχους (Ιούλιος-Αύγουστος 2016).

Οι πόρτες της Τεχνόπολης θα ανοίξουν στις 18:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19:00.

Περισσότερες πληροφορίες: Τεχνόπολις Δήµου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι. Δευτέρα 30 Μαΐου, www.shedia.gr, [email protected].
Προπώληση: Viva.gr, 11876 και στα καταστήματα: PUBLIC, Seven Spots, Reload, Media Markt.

Το Σάββατο η «Σχεδία» διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου με οικοδέσποινα την Εθνική Αστέγων. Εκεί έλαβαν μέρος παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Αστέγων, ομάδες προσφύγων από τον Ελαιώνα, ομάδες από άλλες δομές αλληλεγγύης της χώρας, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και ποδοσφαιρικά σχήματα που συστάθηκαν επί τόπου από τον κόσμο.

Αφορμή για την ποδοσφαιρική γιορτή αποτελεί η συμμετοχή της Εθνικής Αστέγων στο 14ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, που θα φιλοξενηθεί, από τις 9 έως τις 16 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 64 ομάδων από 52 χώρες, στη Γλασκώβη.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet