«Σιωπούν» τα ΜΜΕ την Πέμπτη 10/6 – Απεργούν απέναντι στο κυβερνητικό ν/σ για τις εργασιακές σχέσεις
Print Friendly, PDF & Email
Επικαιρότητα

«Σιωπούν» τα ΜΜΕ την Πέμπτη 10/6 – Απεργούν απέναντι στο κυβερνητικό ν/σ για τις εργασιακές σχέσεις

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στην από 07/06/2021 συνεδρίασή τους, αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, αντιτασσόμενα στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, «που σκοπό έχει, να καταρρακώσει όσα εργασιακά κεκτημένα έχουν απομείνει», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας, οι οποίοι απεργούν την ίδια ημέρα μετά την κήρυξη γενικής απεργίας από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα και ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ από τις 05.30 π.μ. της Πέμπτης 10 Ιουνίου έως τις 05.30 π.μ. της Παρασκευής 11 Ιουνίου σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα, Γραφεία Τύπου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε την ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Ενώσεων

Στο πλαίσιο της απεργίας το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τα ξημερώματα (05:30) της Πέμπτης 10/6 έως τα ξημερώματα (05.30) της Παρασκευής 11/6.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet