Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022
Επικοινωνία 94FM

Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Υπό τη βαριά σκιά που ρίχνει στην επικαιρότητα η ασύλληπτη ιστορία με το κύκλωμα των παιδοβιαστών η σημερινή (Παρασκευή 14 Οκτωβρίου) ανταπόκριση του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ από τον Βόρειο Τομέα Αθηνών για το δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και τη φιλόξενη εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο πρώτος σχολιασμός αφορούσε, όπως ήταν φυσικό, τη συγκεκριμένη υπόθεση και τις… σκιές που κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν σε παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνέχεια αναφερθήκαμε:

  • Στον πολιτικό απόηχο της απόφασης του Τάσου Μαυρίδη να μη διεκδικήσει και τρίτη φορά το χρίσμα του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και τα όσα ακούγονται για πιθανή υποψηφιότητα της Μαρίνας Σταυράκη.
  • Στα σημάδια… χαλαρού συντονισμού που εμφανίζει η δημοτική παράταξη της δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, αλλά και στο μείζον κοινωνικό θέμα με το πιθανό κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια.
  • Στις θερμές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αγία Παρασκευή, καθώς και στην αντιπαράθεση μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης Αλλάζουμε Γιάννη Μυλωνάκη και του οργανισμού ΠΑΟΔΑΠ.

Ακούστε τον σχολιασμό του υπεύθυνου του ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, Θάνου Σταθόπουλου, στον «Επικοινωνία 94FM»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet