Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022
Επικοινωνία 94FM

Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Με τα ξεχασμένα μέτρα απέναντι στον κορωνοϊό ξεκίνησε η σημερινή (Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022) ανταπόκριση του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ από τον Βόρειο Τομέα Αθηνών για το δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και τη φιλόξενη εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Σε δημοτικό επίπεδο τα σχόλιά μας αφορούσαν:

  • Στη μη πραγματοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής ελλείψει απαρτίας (έλειπαν και μέλη της δημοτικής αρχής) στη συνεδρίαση της 10ης Νοεμβρίου, όπου θα αποφασίζονταν και τα δημοτικά τέλη του 2023.
  • Στον έντονο διάλογο που είχαν οι εκπρόσωποι των γονέων με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς για τα προβλήματα των σχολικών κτηρίων.
  • Στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια, αλλά και στον διαγκωνισμό των Δήμητρα Κεχαγιά, Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και Άγγελου Παλαιοδήμου για το ποιος πρόσφερε περισσότερα στην εξέλιξη του αποχετευτικού έργου στην Καλλιθέα Πεντέλης.
  • Στον καβγά μεταξύ του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου με τον υποψήφιο δήμαρχο και αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χάρη Ρώμα για τις κοινωνικές δομές στην πόλη.

Ακούστε τον σχολιασμό του υπεύθυνου του ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, Θάνου Σταθόπουλου, στον «Επικοινωνία 94FM»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet