Επικοινωνία 94FM

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Πρωτομηνιά με το σχόλιο του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ στο δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και στη δυναμική εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Αυτή την Παρασκευή ασχοληθήκαμε με:

  • Την ένταση της προεκλογικής μάχης στο Μαρούσι, με τον διαγκωνισμό για την προσέλκυση δημοτικών συμβούλων από την παράταξη Πατούλη, τη «βαριά πόρτα» που «έφαγε» υποψήφιος δήμαρχος, αλλά και την αντιπαράθεση του προέδρου του ΕΣΑΜ, Γ. Νικολαράκου, με τη διοίκηση του Δήμου.
  • Τη σοβαρή καταγγελία του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή Γ. Ζούνη για «χωματερή» στην Πεντέλη, που μολύνει παρακλάδι του ρέματος του Ποδονίφτη, υπόθεση που παίρνει και νομική διάσταση…
  • Το αίτημα της παράταξης Αλλάζουμε να εισαχθεί άμεσα στο Δ.Σ. της Αγίας Παρασκευής το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την παραχώρηση σε ιδιώτες των χώρων στάθμευσης στους σταθμούς του Μετρό σε Χαλάνδρι και Δ. Πλακεντίας.
  • Τα «πυρά» που εξαπολύουν κατά του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τ. Μαυρίδη, οι πολιτικοί του αντίπαλοι, με αφορμή μια «αμφιλεγόμενη» πρωτιά του Δήμου σε μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας.
  • Τον μεγάλο φάκελο «Διαχείριση Απορριμμάτων… εν Δήμω» που έχει ανοίξει το «Ε» και όπου οι Δήμοι του Βορείου Τομέα μιλούν για την πολιτική τους στον συγκεκριμένο, τα προβλήματα του θεσμικού πλαισίου, αλλά και στέλνουν το μήνυμά τους προς τους δημότες τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet