Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2013 ΠΤΑ Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2013 ΠΤΑ Αττικής

Τον Ισολογισμό, τον Απολογισμό, τα Αποτελέσματα Χρήσεως και τις Εκθέσεις Πεπραγμένων του Οικονομικού Έτους 2013 ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής (ΠΤΑ Αττικής) κατά την τελευταία συνεδρίασή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το ΠΤΑ Αττικής παρουσίασε αύξηση του κύκλου εργασιών του σε σχέση με το προηγούμενο έτος, εν όψει και της πλήρους εξέλιξης των έργων του ΕΣΠΑ της τάξης του 43%, ενώ διαχειρίστηκε έργα συνολικής αξίας 200 εκατ. ευρώ και επιπλέον αύξησε την κερδοφορία του κατά 73% με την αύξηση των εσόδων του, αλλά και την χρηστή και αιτιολογημένη οικονομική διαχείριση των λειτουργικών του εξόδων.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΠΤΑ Γιάννης Σγουρός επεσήμανε ότι «Για μία ακόμη χρονιά το ΠΤΑ Αττικής επιτέλεσε τον ρόλο του για την άμεση και ορθή εξυπηρέτηση των πληρωμών των έργων που υλοποιούνται από διάφορους φορείς στη χωρική επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής και χρηματοδοτούνται, τόσο από κοινοτικούς, όσο και από εθνικούς πόρους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό του Οργανισμού για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet