Έργο αποκατάστασης οδών Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων από την Περιφέρεια Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Έργο αποκατάστασης οδών Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων από την Περιφέρεια Αττικής

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Επισκευή, συντήρηση δημοτικών οδών Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων», προϋπολογισμού 327.210 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, είναι, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, η ασφάλεια των πολιτών, με παρεμβάσεις για την επισκευή και τη συντήρηση οδών του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων που παρουσιάζουν φθορά. Περιλαμβάνει εργασίες σε δημοτικές οδούς στους οικισμούς του Γαλατά, της Τροιζηνίας, της Καλλονής και της Λουτρόπολης Μεθάνων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να αποκατασταθούν: πέντε οδοί και πέντε οδοκλίμακες στον Γαλατά, η πρόσβαση προς το Κέντρο Υγείας Γαλατά (Οδός Τοµπάζη), τρεις οδοί στη Λουτρόπολη Μεθάνων (η οδός Αγ. Παρασκευής από Ακτή Σαρωνικού έως οδό Χ. Μαλτέζου, η οδός Ε. Μαλτέζου από Ακτή Σαρωνικού έως 25ης Μαρτίου και η Ακτή Σαρωνικού από οδό ∆εδεγκίκα έως οδό Φαβιέρου), μία οδός στην Καλλονή, δύο οδοί στην Τροιζηνία. Ακολούθως, θα επισκευαστούν φθορές και λακκούβες στο σύνολο του δημοτικού οδικού δικτύου.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet