«Αέρας» δημιουργίας από τον Φώτη Καρύδα
Print Friendly, PDF & Email
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Αέρας» δημιουργίας από τον Φώτη Καρύδα

Μετά το σατιρικό προεκλογικό του σποτ, με πρωταγωνιστή τον Ρένο Χαραλαμπίδη σε ρόλο Γκόρτσου, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, Φώτης Καρύδας, επανέρχεται με ένα ακόμη ανατρεπτικό και καινοτόμο project.

«Το καλοκαίρι στην Ελλάδα συνοδεύεται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όμως οι περισσότεροι συνεχίζουν να πηγαίνουν στη δουλειά τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πρόβλημα. Ή μήπως όχι;» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Ο Φώτης Καρύδας κάνει πράξη το μήνυμά του: Αλλάζει την καθημερινότητα με πράξεις και κοινή λογική!

»Οι προβλέψεις της ΕΜΥ μιλούσαν για καύσωνα από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή. Έτσι, ο υποψήφιος βουλευτής και η ομάδα του κατασκεύασαν χιλιάδες βεντάλιες και βγήκαν στον δρόμο, ώστε να προσφέρουν ανακούφιση στον κόσμο που υποφέρει από τον καύσωνα, μοιράζοντάς τις.

»Σε όλη τη διαδικασία, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την κατασκευή και τη διανομή τους στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, η κάμερα ακολουθεί τον Φώτη, που αποδεικνύει και πάλι ότι δεν φοβάται να βγει στον δρόμο, να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και να βελτιώσει την καθημερινότητά τους, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet