Αδιαμφισβήτητα πρώτος στην Περιφέρεια Αττικής σε νέα δημοσκόπηση ο Γιώργος Πατούλης
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Αδιαμφισβήτητα πρώτος στην Περιφέρεια Αττικής σε νέα δημοσκόπηση ο Γιώργος Πατούλης

Σταθερό προβάδισμα στον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής δίνει νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Στη δημοσκόπηση, που διενήργησε η εταιρεία Alco από 13 έως 18 Μαρτίου 2019, ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να προηγείται με 15 μονάδες, ενώ σαφής είναι η υπεροχή του σε όλα τα ερωτήματα.

Ειδικότερα, στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη Αττικής», ο Γ. Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 31,6%, έναντι 17,8% της Ρ. Δούρου, 13,6% του Γ. Σγουρού, 5,8% του Ηλ. Παναγιώταρου και 5,8% του Γ. Πρωτούλη, 7,9% αποχή-λευκό, ενώ 17,5% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Τα ποσοστά επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Γ. Πατούλης 34%, Ρ. Δούρου 19%, Γ. Σγουρός 15%, Ηλ. Παναγιώταρος 6%, Γ. Πρωτούλης 6%, «δεν ξέρω/δεν απαντώ» 20%.

Σαρωτική είναι η υπεροχή του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου στο ερώτημα «ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής», καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 32%, έναντι 12% της Ρ. Δούρου και 9% του Γ. Σγουρού.

Μεταξύ Γ. Πατούλη και Ρ. Δούρου οι ψηφοφόροι θα επέλεγαν τον πρώτο με ποσοστό 43%, έναντι μόλις 22% που συγκεντρώνει η Ρ. Δούρου.

Στην ίδια δημοσκόπηση η νυν περιφερειάρχης βαθμολογείται αρνητικά για το έργο της (το 43% δηλώνει καθόλου ικανοποιημένο, το 23% λίγο, το 4% πολύ, το 16% αρκετά και το 14% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Επίσης, για το εάν η κ. Δούρου έχει κάνει περισσότερα ή λιγότερα από ό,τι ανέμεναν οι πολίτες, το 66% απαντά λιγότερα και μόλις το 20% όσα περίμεναν. Το 5% πιστεύει ότι έκανε περισσότερα, ενώ το 9% «δεν ξέρει/δεν απαντά».

Όσο για το εάν θα ήθελαν να ξαναδούν την κ. Δούρου στο «τιμόνι» της Περιφέρειας Αττικής, το 69% λέει όχι, το 18% ναι, ενώ το 13% «δεν ξέρει/δεν απαντά».

Πηγή στοιχείων: Κυριακάτικη Δημοκρατία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet