Αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού Δήμου Πετρούπολης από την Περιφέρεια
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού Δήμου Πετρούπολης από την Περιφέρεια

Την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού σε λεωφορειόδρομους του Δήμου Πετρούπολης εξασφάλισαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, με την υπογραφή σχετικής προγραμματικής σύμβασης. Το έργο, προϋπολογισμού 880.670 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός του δικτύου οδοφωτισμού του Δήμου Πετρούπολης και η εξοικονόμηση ενέργειας. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, καθαιρέσεις των παλαιών φωτιστικών και τοποθέτηση νέας τεχνολογίας φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, καθώς και κατασκευή πίλλαρ που θα φιλοξενήσουν τα συστήματα τηλεδιαχείρισης και τα gateways και σύνδεσή τους με το δίκτυο τροφοδοσίας της ΔΕΗ. Ο φωτισμός στις οδούς παρέμβασης θα αναβαθμιστεί, όπως ενημερώνει η Περιφέρεια Αττικής, σημαντικά, ενώ παράλληλα, με το σύστημα τηλεδιαχείρισης και μέσω του κεντρικού συστήματος διαχείρισης, ο Δήμος θα έχει πλήρη έλεγχο της εγκατάστασης φωτισμού, με δυνατότητα προσαρμοστικού φωτισμού για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω οδούς του Δήμου: 28ης Οκτωβρίου (από Αν. Ρωμυλίας έως Περικλέους), Κλεισούρας, Κωνσταντινουπόλεως, Ελαιών, Ρήγα Φεραίου, Αν. Ρωμυλίας (από Σουλίου έως Διγενή Ακρίτα), Βορείου Ηπείρου, Σουλίου, Κερασόβου – Πανοράματος, Αν. Ρωμυλίας (από Κεφαλληνίας έως Σουλίου), Αν. Ρωμυλίας (από Ιγνατίου έως Μ. Μπότσαρη), Πλούτωνος – Θεοκλήτου – Περικλέους, 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου (από Πλατεία έως Αν. Ρωμυλίας).

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Πετρούπολης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet