Αντικαπιταλιστική Ανατροπή: Ο δρόμος για την Περιφέρεια περνάει από τις… ΗΠΑ;
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή: Ο δρόμος για την Περιφέρεια περνάει από τις… ΗΠΑ;

Με… αιχμηρό τρόπο σχολιάζει η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική την επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στις ΗΠΑ, με αφορμή των εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Η αυτοδιοικητική παράταξη σχολιάζει σχετικώς:

Τα χνάρια του… Τσίπρα φαίνεται να ζήλεψε ο Γιώργος Πατούλης, και τρέχει στις ΗΠΑ για να πάρει το «χρίσμα» του περιφερειάρχη Αττικής. Εναγωνίως προσπαθεί να πάρει έγκριση και χρίσμα από το αμερικάνικο παράγοντα. Τα ίδια έκανε και η Ρένα Δούρου όταν έτρεχε στην ορκωμοσία του Ομπάμα, αλλά και το 2018, για «επαφές με μέλη της Γερουσίας και του Κογκρέσου».

Καιρό τώρα, άλλωστε, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται για το ποιος είναι ο καλύτερος «ντίλερ» των αμερικάνικων συμφερόντων και ποιος θα προσελκύσει περισσότερες «επενδύσεις» καταστροφής του περιβάλλοντός μας για την ωφέλεια των αμερικάνικων γεωστρατηγικών σχεδιασμών και των αμερικάνικων επιχειρήσεων.

Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε! Αφήνουμε στον Πατούλη και τη Δούρου τον διαγκωνισμό για μια… σέλφι με τον όποιο πρόεδρο των ΗΠΑ και τα τσιράκια του. Ο λαός, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά τα δεινά που συνεπάγεται η πρόσδεση στο άρμα των ΗΠΑ και των «συμμάχων» τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet