Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική: Ίδια τα μνημόνια κι η καταστολή
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική: Ίδια τα μνημόνια κι η καταστολή

Καταγγελία σχετικά με τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Συνεδρίου στη Δυτική Αττική κάνει η περιφερειακή παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

Η παράταξη καταγγέλλει αποκλεισμό της περιοχής που διεξαγόταν το συνέδριο, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ίδια τα μνημόνια κι η καταστολή

«Κρυμμένοι» από τους πολίτες, κεκλεισμένων των θυρών του Κλειστού Γυμναστηρίου «Α. Δασκαλάκης», με διαπιστευμένους επισκέπτες, με επίσημους προσκεκλημένους αυστηρά, με δεκάδες κυβερνητικούς υπαλλήλους και στελέχη, με αποκλεισμένη όλη την περιοχή από εκατοντάδες αστυνομικές δυνάμεις, ΜΑΤ και ασφαλίτες, πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017) η φιέστα, παρουσία του Αλ. Τσίπρα, που οργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής και η κυβέρνηση με θέμα «την παραγωγική ανασυγκρότηση κι ανάταξη» της Δυτικής Αττικής.

Απαγορευμένη ήταν η προσέγγιση των κάτοικων της περιοχής και των πληγέντων της Μάνδρας από τις διμοιρίες της αστυνομίας. Παρεμποδίστηκε ακόμη και η είσοδος πολλών συνδικαλιστών απόπρωτοβάθμια σωματεία και την ΑΔΕΔΥ, δημοτικών συμβούλων, του περιφερειακού συμβούλου της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική Νίκου Αδαμόπουλου και των περιφερειακών συμβούλων της Κίνησης Αντίστασης Φλώρας Νικολιδάκη, Ζωής Ράικου και Μάκη Μαντά.

Καταγγέλλουμε την Περιφέρεια Αττικής και την κυβέρνηση γιατί υποδύονται ότι μιλάνε στον λαό, ενώ στην πραγματικότητα είναι σε πανικό και τρέμουν να αναμετρηθούν με το λαϊκό αίσθημα.

Καταγγέλλουμε την Περιφέρεια Αττικής γιατί εμπαίζει τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής υποσχόμενη «ανάπτυξη» σε ανθρώπους που έχουν σοβαρό πρόβλημα καθημερινής επιβίωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, οι οποίοι έχουν αφεθεί μόνοι, χωρίς καμιά ουσιαστική βοήθεια από τοπικό και κεντρικό κράτος.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση γιατί ποινικοποιεί τους πληγέντες, τους φτωχούς, τους ανέργους, τα θύματα της πολιτικής της – της πολιτικής των μνημονιών και της καταστολής, της χωρίς όριο απαξίωσης των εργατικών περιοχών, της ληστικής για τον λαό «ανάπτυξης», της αντιδραστικής «ανάταξης» σε βάρος του κόσμου της εργασίας.

Υποσχόμαστε στα κυβερνητικά στελέχη και τους έμμισθους υπαλλήλους τους, που «αγανάκτησαν» με την παρουσία μας και κάλεσαν τις δυνάμεις καταστολής για προστασία, ότι θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους και φυσικά απέναντί τους, μαζί με τον κόσμο που συνθλίβεται από την πολιτική τους και αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή και την ανατροπή τους.

Η ανάπτυξή σας δολοφονεί!

Το ταξικό έγκλημα στη Δυτική Αττική δεν θα μείνει αναπάντητο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet