«Αν ο κ. Σγουρός δηλώσει ανίκανος, θα ζητήσουμε συγγνώμη»
Περιφέρεια Αττικής

«Αν ο κ. Σγουρός δηλώσει ανίκανος, θα ζητήσουμε συγγνώμη»

Ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, με επικεφαλής και υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής τη Ρένα Δούρου, εξέδωσε απαντά σε δήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού πως πρόκειται να  συμμετάσχει στο debate που πρότεινε η πρώτη, με την προϋπόθεση ότι η ίδια θα ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό περί διαπλεκόμενους (βλέπε δημοσίευμα Ο Γ. Σγουρός περί… μασκών και debate), όπως φαίνεται στο ακόλουθο κείμενο.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο κ. Σγουρός αρνήθηκε να συμμετάσχει σε debate που πρότεινε η ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ. Ουσιαστικά ο κ. Σγουρός έφτασε στο έσχατο σημείο να αρνείται την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών της Αττικής για τα προγράμματα και τις θέσεις των συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κ. Σγουρός κρύβεται από τους πολίτες πίσω από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά.

Τα ψέματα όμως τελείωσαν.

Οι μάσκες έπεσαν.

Ο κ. Σγουρός καμώνεται ότι δεν γνωρίζει ότι από τις 18.3.2014 σε ανοιχτές συνεντεύξεις Τύπου έχουμε αποκαλύψει το «σύστημα Σγουρού» στη διαχείριση των ζητημάτων της Περιφέρειας Αττικής, και την πρότασή μας για μια νέα νοοτροπία άσκησης εξουσίας.

Συνεντεύξεις τύπου που τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν αποσιώπησαν επιμελώς.

Τον καλούμε να προσέλθει στο debate που ζητήσαμε και εκεί θα ξανακούσει αυτά που δήθεν δεν γνωρίζει.

Για να τελειώνουμε γιατί εμείς ξέρουμε τι λέμε: Ο όρος «διαπλοκή» αναφέρεται σε πολιτικές επιλογές, ο όρος «διαφθορά» αναφέρεται και σε αξιόποινες πράξεις. Εμείς λέμε ότι ο κ. Σγουρός υπηρετεί τη διαπλοκή γιατί αυτό προκύπτει από την πολιτική που άσκησε.

Καθαρές κουβέντες λοιπόν.

Η πολιτική του κ. Σγουρού για τη διαχείριση των απορριμμάτων πλήττει το δημόσιο συμφέρον, αντίκειται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και ευνοεί μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα. Ένα από τα δύο μπορεί να ισχύει: ή ο κ. Σγουρός είναι ανίκανος να διαχειριστεί δημόσιο αξίωμα υπέρ των πολιτών ή υπηρετεί το σύστημα διαπλοκής. Και στις δύο περιπτώσεις δεν κάνει για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής. Αν δηλώσει ο κ. Σγουρός ότι είναι ανίκανος, τότε θα ζητήσουμε συγγνώμη για την κατηγορία περί διαπλοκής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet