Αποδέχεται την πρόταση Γ. Πατούλη για διακαναλικό debate η Ρ. Δούρου
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Αποδέχεται την πρόταση Γ. Πατούλη για διακαναλικό debate η Ρ. Δούρου

Η παράταξη Δύναμη Ζωής αποδέχεται την πρόταση περί διακαναλικού debate που απηύθυνε στην περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφια, Ρένας Δούρου, ο ανθυποψήφιός της Γιώργος Πατούλης.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη Δύναμη Ζωής επισημαίνει:

Το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών αποτελεί συστατικό στοιχείο για τη δημοκρατική λειτουργία της Πολιτείας. Στο πλαίσιο αυτό, ενόψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, η Δύναμη Ζωής και η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, δηλώνουν ότι:

α) αποδέχονται τηναπρόταση του συνδυασμού του κ. Πατούλη περί διακαναλικού debate και

β) θα απαντήσουν σε κάθε ερώτηση των πολιτών σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις και τα κρίσιμα διακυβεύματα για το παρόν και το μέλλον της Αττικής, όπως άλλωστε έπραξαν ήδη, απουσιάζοντος αρκετές φορές του κ. Πατούλη. Την τελευταία μάλιστα φορά υπαναχώρησε, παρότι είχε προσκληθεί δημόσια από την περιφερειάρχη σε διαδικτυακό debate, είχε αποδεχθεί αρχικά και μετά ανακάλεσε, επιλέγοντας την “ασφάλεια” των γραπτών ανακοινώσεων.

Για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών, η δημόσια αυτή αντιπαράθεση μπορεί να λάβει και  τη μορφή θεματικών debates, είτε στην τηλεόραση είτε, αδιαμεσολάβητα, στο Διαδίκτυο, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν πλήρως για τα κρίσιμα ζητήματα (διαχείρισης απορριμμάτων, υποδομές, κοινωνική προστασία) καθώς και τις προτάσεις για το μέλλον της Αττικής. Γιατί η ενημέρωση των πολιτών είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας, πέρα και πάνω από μικροπαραταξιακά “πυροτεχνήματα” και κινήσεις εντυπωσιασμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet