Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας», προϋπολογισμού 999.833 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Αντικείμενο του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η συντήρηση και η αποκατάσταση υφιστάμενων οδών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, με στόχο τη βελτίωση του οδοστρώματος και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Περιλαμβάνει ασφαλτικές εργασίες, εργασίες φρεζαρίσματος, καθώς και εργασίες ανύψωσης ή καταβιβασμού των στέψεων των υπαρχόντων φρεατίων ή εσχάρων φρεατίων.

Ειδικότερα, θα εκτελεσθούν παρεμβάσεις σε τμήματα των οδών Περραιβού – Καΐρη – Δαρδανελίων, Εθνικής Αντιστάσεως (σε δύο σημεία), Κωνσταντινουπόλεως, Πλάτωνος, Δωδεκανήσου, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Κισσάβου, Υψηλάντου και Ακτή Ιωνίας.

Τη δημοπράτηση του έργου, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet