Βράβευση του Γ. Πατούλη στην ημερίδα «Πρόσβαση Παντού» για τις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ
Περιφέρεια Αττικής

Βράβευση του Γ. Πατούλη στην ημερίδα «Πρόσβαση Παντού» για τις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ

Για το έργο που έχει παράσχει και συνεχίζει να δρομολογεί η Περιφέρεια Αττικής στον τομέα της στήριξης των Ατόμων με Αναπηρία βραβεύθηκε χθες 1/12/21 ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Πρόσβαση Παντού» που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την ημερίδα διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πειραιά, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και το Δ.Σ. του ΣΕΦ.

Ο περιφερειάρχης Αττικής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ημερίδα αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία σε έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, προσβάσιμο και βιώσιμο».

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε τόσο στα έργα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη υλοποιηθεί, όσο και στα πρόγραμμα που δρομολογούνται με σκοπό τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη δρομολόγηση του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρο στη Ραφήνα, το οποίο σύντομα δημοπρατείται από το ΠΕΠ Αττικής με χρηματοδότηση ύψους 3,8 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet