Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής στο DLD Φεστιβάλ Καινοτομίας
Περιφέρεια Αττικής

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής στο DLD Φεστιβάλ Καινοτομίας

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής μετείχε στο DLD Φεστιβάλ Καινοτομίας, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του είδους διεθνώς.

Το Φεστιβάλ που διοργανώνεται σε ετήσια βάση στο Τελ Αβίβ, ολοκληρώθηκε χθες, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό συνέδρων, διεθνείς συμμετοχές και αντιπροσωπείες, σε πάνω από 100 παράλληλες εκδηλώσεις, με 150 ομιλητές, ενώ παράλληλα διαπιστεύτηκαν άνω των 200 εθνικών και διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ ήταν το DLD Τελ Αβίβ Digital Conference (5-6 Σεπτεμβρίου 2018), όπου πραγματοποιήθηκαν συνέδρια από πολυεθνικές και ισραηλινές εταιρείες στους τομείς της καινοτομίας και προσέλκυσης επιχειρηματικών κεφαλαίων, της ψηφιακής τεχνολογίας, των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

Περιφέρεια Αττικής και ΕΒΕΑ στηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Η Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, μέσω της συνεργασίας με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) με σκοπό την ανάπτυξη και εμβάθυνση της συνεργασίας στον εν λόγω τομέα, έδωσαν το «παρών» και φέτος στο κορυφαίο διεθνές φεστιβάλ επιχειρηματικής καινοτομίας. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΒΕΑ, μαζί με ομάδες startup, στελέχωσαν το περίπτερο στον χώρο του Φεστιβάλ, το οποίο προσέφερε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συναντήσουν κορυφαία στελέχη του διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου, με δυνατότητες δικτύωσης, συμμετοχή σε b2b συναντήσεις, καθώς και ενημέρωση για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Το περίπτερο επισκέφθηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ, Κωνσταντίνος Μπίκας.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Περιφέρεια επισημαίνει: «Η Περιφέρεια Αττικής με συνέπεια, υποστηρίζει με συγκεκριμένες ενέργειες την υγιή επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τελικά την ανάπτυξη της δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, που συσχετίζονται με το επιχειρείν των νέων ανθρώπων και την εξωστρέφεια της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet