Γ. Μοίρας προς Γ. Πατούλη: Οι αλήθειες πονούν…
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Μοίρας προς Γ. Πατούλη: Οι αλήθειες πονούν…

Με αφορμή τη χθεσινή, «ανώνυμη δήλωση του γραφείου Τύπου (δίχως όνομα εκπροσώπου ή υπογράφοντα) του κ. Πατούλη», όπως σημειώνει ο Γιάννης Μοίρας, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Δύναμη Ζωής, της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, έκανε την εξής γραπτή δήλωση:

Η έκρηξη έντασης και θυμού του κ. Πατούλη αποδεικνύει, πέρα από ταραχή και πανικό, το γεγονός ότι με τις δηλώσεις μας έχουμε πλήξει όχι απλώς τα πολιτικά κενά και τις πολιτικές αδυναμίες της υποψηφιότητάς του, αλλά και την αχίλλειο πτέρνα του: ότι μισεί τις δημόσιες αλήθειες, οι οποίες αποδομούν τον μύθο που φαντάζεται ότι έχει τάχα χτίσει για το άτομό του.

Αλήθειες συγκεκριμένες, αδιαμφισβήτητες, χειροπιαστές:

  1. Ο κ. Πατούλης πηδάει από τη μία υποψηφιότητα στην άλλη, συμπεριφερόμενος ως δηλωμένος καριερίστας και αναζητώντας το κάτι καλύτερο για την καριέρα του. Από την ανακοίνωση-στρακαστρούκα της δήθεν υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αθηναίων, έκανε στην άκρη για τον κ. Μπακογιάννη και ξαφνικά του ήρθε η έμπνευση να κατεβεί στην Περιφέρεια Αττικής.

Αυτή είναι η νούμερο 1 αλήθεια!

  • Ως ένας καριερίστας που πηδάει από τη μία υποψηφιότητα στην άλλη, εμφανίζεται αδιάβαστος και άρα προκλητικά αδιάφορος ως προς την ατζέντα και τα σοβαρά θέματα της Περιφέρειας Αττικής, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στα debates και τις ομιλίες να λέει γενικότητες, αοριστολογίες, έως και πράγματα ασυνάρτητα.

Αυτή είναι η νούμερο 2 αλήθεια!

  • Λέει και ξαναλέει ότι το έργο της Περιφέρειας είναι δήθεν… «αόρατο», ενώ σε κάθε Δήμο που επισκέπτεται πέφτει πάνω στα 360 εργοτάξια 1.250 έργων, ύψους €2,1 δις της διοίκησης ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ – Ρένας Δούρου. Στο μεταξύ, στον Δήμο Αμαρουσίου παρίστανε τον βασιλιά Μίδα, που ότι άγγιζε το έκανε χρυσό, αλλά κι αυτός ο μύθος κατέπεσε με τις εικόνες του πάρκινγκ, τους τόνους σκουπιδιών που στέλνει για θάψιμο στη Φυλή, το φιάσκο της πρόχειρης πρότασής του για Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) στους Δήμους του Βόρειου Τομέα, αφήνοντάς τον πίσω σε σχέση με Πειραιά, Αθήνα, Δυτικό Τομέα. Εγκατέλειψε λοιπόν τον Δήμο, για να αρχίσει να πηδάει από τη μία υποψηφιότητα στην άλλη. Είπαμε, δηλωμένος καριερίστας…

Αυτή είναι η νούμερο 3 αλήθεια.

  • Για να μην εκτίθεται, λοιπόν, τώρα τελευταία δείχνει σημάδια δραπέτη από τον απευθείας δημόσιο διάλογο με τους ανθυποψηφίους του. Μπορεί να του φάνηκε βαρύ το Πατ-Λούης, αλλά ας μας πει λόγω ποιας υποχρέωσης δεν προσήλθε στο τελευταίο debate. Γιατί να διακτινίστηκε μέσα σε ένα διήμερο στην Άπω Ανατολή, όπως ακούστηκε, είναι ανθρωπίνως αδύνατο.

Αυτή είναι η νούμερο 4 αλήθεια!

  • Δραπετεύοντας από τον απευθείας δημόσιο διάλογο, επιχειρεί προφανώς να ελαχιστοποιήσει τις παραστάσεις σύγκρισης των υποψηφίων και ταυτόχρονα να εμφανίζεται ως ο… δήθεν «νικητής» των γκάλοπ. Γνωρίζει φυσικά ποια είναι η εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων: τόση, όση εκείνων που εμφάνιζαν το 2014 τον κ. Σγουρόνα προηγείται με 10 μονάδες διαφορά και στον Α’ και στον Β’ γύρο. Στην κάλπη του Μάη, ο κ. Πατούλης θα μείνει με τις δημοσκοπικές του νίκες αγκαλιά. Για τον κανονικό νικητή, οι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής γνωρίζουν καλά ποιον να εμπιστευτούν και εμείς ως ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ εμπιστευόμαστε την κρίση τους.

Αυτή είναι η νούμερο 5 αλήθεια!

Και επειδή ο κ. Πατούλης ξύνεται στη γκλίτσα με τη χθεσινή δήλωσή του, να του αφιερώσουμε ακόμη δύο αλήθειες.

  1. Λάσπη είναι κ. Πατούλη να κάνεις συνεχώς τυμβωρυχία πάνω στους νεκρούς και να αποφαίνεσαι για δήθεν «ενόχους». Λάσπη είναι να μην καταδικάζεις ξεκάθαρα, και όχι με τα μισόλογα που ψελλίσατε, την αποστολή μαζικών SMS σε κατοίκους της Ανατολικής Αττικής με χλευαστικούς στίχους για τον θρήνο τους και με χρήση του ονοματεπώνυμου της Ρένας Δούρου ως δήθεν «αποστολέα». Λάσπη είναι να παρελαύνεις στο διαδίκτυο καμαρωτός, ενώ πίσω σου έχεις ως δυνάμεις εφεδρείας τα εκατοντάδες ανώνυμα κι έμμισθα (από πού άραγε;) trolls της Πειραιώς, να αναρτούν στα social media τα πλέον χυδαία και τα πλέον σεξιστικά σχόλια σε βάρος της Ρένας Δούρου.

Αυτά είναι η αλήθεια!!!

  • Ακροδεξιός κ. Πατούλη είναι όποιος εναγκαλίζεται στο κόμμα στο οποίο ανήκει με τους απογόνους του Γάλλου ακροδεξιού Λεπέν, τους νοσταλγούς της εποχής της Μακρονήσου, τους οπαδούς της χούντας και τους αρνητές του Πολυτεχνείου. Ακροδεξιός είναι όποιος γίνεται σήμερα πλασιέ της παλιάς γνωστής… «εθνικοφροσύνης», απευθυνόμενος σε κοινά που φωνάζουν εμπρός του «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».

Αυτά είναι η αλήθεια!!!

Όμως είναι φανερό ότι η αλήθεια δεν είναι το δυνατό σημείο του υποψήφιου περιφερειάρχη, παραλίγο υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων.

Όμως έχουμε νέα: οι αλήθειες που τον αφορούν δεν σταματούν εδώ. Έχουμε αρκετές ακόμη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet