Γ. Πατούλης: Αυτοδιοίκηση και επιστημονικοί φορείς να ενώσουμε δυνάμεις στον τομέα της Υγείας
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Αυτοδιοίκηση και επιστημονικοί φορείς να ενώσουμε δυνάμεις στον τομέα της Υγείας

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο».

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στη διοίκηση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μία καλή και δημιουργική χρονιά και εξήρε τη λειτουργία του κάνοντας λόγο για ένα νοσοκομείο «πρότυπο» με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας.

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει έμπρακτα πως η πρόληψη, η διασφάλιση της υγείας, αλλά και η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις δομές υγείας, αποτελούν προτεραιότητα.

»Σε αυτό την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Αυτοδιοίκηση και ιατρικοί επιστημονικοί φορείς οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας αφενός για να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές και αφετέρου για να δημιουργηθούν νέες σύγχρονες δομές  και υποδομές στους τομείς της υγείας και της ευεξίας ώστε οι τοπικές κοινωνίες να μπορέσουν να αναδείξουν τη δυναμική τους σε αυτόν τον τομέα.

»Η Αττική που συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας, πρέπει και έχει όλες τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει στους τομείς της υγείας και της ευεξίας και οι πολίτες της αξίζουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας σε δομές σύγχρονων προδιαγραφών. Το δικαίωμα στην υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet