Γ. Πατούλης: Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την Αττική που ονειρευόμαστε
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την Αττική που ονειρευόμαστε

«Θα κάνουμε τα πάντα για όλα τα σημεία της Αττικής. Θα βάλουμε σε προτεραιότητα εκείνα που είχαν αμελήσει οι προηγούμενες διοικήσεις. Συνεχίζουμε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την Αττική που ονειρευόμαστε» δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με αφορμή την παρουσία του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, στη Δυτική Αττική.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Β5 στο Περιστέρι.

Ο κ. Γ. Πατούλης, αφού εξέφρασε τη συγκίνηση του από τη θερμή υποδοχή των πολιτών, επισήμανε ότι ως νέος περιφερειάρχης θα εργαστεί συστηματικά για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση όλων των περιοχών της Αττικής, ενώ θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων καθώς και στην εφαρμογή προγραμμάτων ενθάρρυνσης του επιχειρείν με κεντρικό στόχο τη μείωση της ενεργείας.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, υποψήφιοι βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη και εθελοντές της παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet