Γ. Πατούλης: Περιμένουμε από τη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ υπεύθυνες απαντήσεις και όχι άστοχες ανακοινώσεις
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Περιμένουμε από τη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ υπεύθυνες απαντήσεις και όχι άστοχες ανακοινώσεις

Σε ανακοίνωση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) σχετικά με τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, και του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στον ΧΥΤΑ Φυλής απαντά ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Συγκεκριμένα τονίζει:

Γ. Πατούλης: Περιμένουμε από τη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ υπεύθυνες απαντήσεις και όχι άστοχες ανακοινώσεις

Η σημερινή επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στον ΧΥΤΑ της Φυλής είχε διττό στόχο.

Αφενός να αναδείξει το αδιέξοδο που δημιουργεί στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής η σημερινή, αλλά και η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ.

Αφετέρου, να τονίσει την ανάγκη να υπάρξει άμεσα ένα εθνικό σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος, με τη συνεργασία κεντρικού κράτους, Περιφέρειας και Δήμων του Λεκανοπεδίου, το οποίο θα έχει συγκεκριμένους άξονες και προτεραιότητες.

Η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ είναι έκθετη από τη στιγμή που επιλέγει να εκδίδει ανακοινώσεις σαν τη σημερινή, αντί να δίνει καθαρές απαντήσεις στα ερωτήματα που δημόσια της έθεσε πριν από τρεις μέρες ο Γιώργος Πατούλης, τα οποία αφορούν την υπολειπόμενη χωρητικότητα του ΧΥΤΑ Φυλής, αλλά και το σχέδιο που υπάρχει για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Αττικής, όταν στις αρχές του 2020 αυτός θα έχει κορεστεί.

Ο ΕΔΣΝΑ οφείλει να απαντήσει άμεσα στα ερωτήματα αυτά χωρίς να υπεκφεύγει. Δεν του αξίζει ο ρόλος της “Φιλιππινέζας” της κ. Δούρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΕΔΣΝΑ:

Η άρον άρον επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκη, συνοδευόμενου από τον δήμαρχο Αμαρουσίου αποτελεί κλασικό επικοινωνιακό αντιπερισπασμό. Το μόνο που φανερώνει είναι συγκυριακό «ενδιαφέρον» και προδίδει τη χρόνια αδιαφορία εκείνων που κατείχαν θέσεις εξουσίας επί δεκαετίες, αδιαφορώντας για μια πολιτική διαχείρισης απορριμμάτων που να σέβεται τον πολίτη, τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Είναι οι ίδιοι που παρέτειναν επί δεκαετίες τη λειτουργία της χωματερής της Φυλής, και που τώρα, ενόψει εκλογών, επιδεικνύουν όψιμο ενδιαφέρον.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γιαννης

    Εχει απαντήσει χίλιες φορές η περιφέρεια στις βλακείες του Πατούλη, έχει κι άλλες δουλειές να κάνει, δεν φωτογραφιζονται ολοι σαν αυτον απο δω κι απο κει!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet