Γ. Πατούλης: Στην Αττική αξίζει μια διοίκηση που μπορεί να κάνει έργο
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Στην Αττική αξίζει μια διοίκηση που μπορεί να κάνει έργο

Το θέμα που έχει ανακύψει με την ολοκλήρωση του οδικού έργου Ελευσίνα-Υλίκη και τις σχετικές δηλώσεις της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, σχολιάζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης Νέα Αρχή και υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης αναφέρει στη σχετική δήλωσή του:

Ο θεσμικός ρόλος της κ. Δούρου την υποχρεώνει να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες της Αττικής,  μεταξύ άλλων, και για ποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί τα 4,5 αυτά χρόνια  το σύνολο του οδικού έργου Ελευσίνα-Υλίκη (όπως η ίδια παραδέχθηκε στην ανακοίνωσή της, αφού εκκρεμεί η ολοκλήρωση του τμήματος από το 17ο ως το 43ο χιλιόμετρο).

Αντί όμως για εξηγήσεις, επιτίθεται – με δημόσια ανακοίνωσή της – στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί συμπεριέλαβε στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.

Η απερχόμενη περιφερειάρχης λειτουργεί, για μια ακόμη φορά, ως κομματικό φερέφωνο και όχι ως περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Αττικής.

Στην Αττική αξίζει μια νέα αρχή. Μια νέα, ικανή κι αποτελεσματική διοίκηση, που θα υλοποιήσει τα έργα εκείνα που θα κάνουν τη ζωή όλων μας καλύτερη.

Χρειάζεται μια νέα διοίκηση που θα μπορεί να κάνει έργο.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γιάννης

    Πρεπει οι ιδιοι οι Νδκρατες να συνεννοηθούν αν μιλούν τελικά για το ίδιο έργο. Είναι ο επαρχιακός δρόμος που ήδη φτιάχνεται από την Περιφέρεια ή είναι καινούριος αυτοκινητόδρομος που οραματίστηκαν να φτιάξουν; Πατούλη να παίρνεις και κανα τηλ στα γραφεια της Πειραιώς να σου δίνουν καμιά οδηγία για να μην εκτίθεσαι.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet