Γ. Σγουρός: Οικονομική εξυγίανση για ΕΔΣΝΑ
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Οικονομική εξυγίανση για ΕΔΣΝΑ

Σε τροχιά οικονομικής εξυγίανσης μπαίνει μετά από αρκετά χρόνια αβεβαιότητας και ανασφάλειας ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), ο μεγαλύτερος Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός η συνετή οικονομική διαχείριση και η μετά από επίμονες προσπάθειες επιχορήγηση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων από το υπουργείο Εσωτερικών θα έχουν ως αποτέλεσμα μέσα σε μόλις δυο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, το κοντέρ των χρεών σχεδόν να μηδενιστεί.

«Πλέον» όπως τόνισε ο κ. Σγουρός «μας δίνεται η δυνατότητα να μειώσουμε την ετήσια εισφορά των Δήμων της Αττικής και να ελαφρύνουμε τους πολίτες σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία».

Επίσης όπως σημείωσε, διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του φορέα και η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, ενώ απελευθερώνονται έσοδα, προκειμένου να διατεθούν σε αναγκαίες δράσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet