Δημοσκόπηση στην Αττική: Συντριπτική ήττα για Δούρου, χαώδης η διαφορά με τον Πατούλη
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Δημοσκόπηση στην Αττική: Συντριπτική ήττα για Δούρου, χαώδης η διαφορά με τον Πατούλη

Δεινή ήττα για τη Ρένα Δούρου και γενικότερα για την κυβέρνηση δείχνει μια ακόμη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής. Η νυν περιφερειάρχης δεν μπορεί προφανώς να ξεπεράσει την αρνητική εικόνα που… φιλοτέχνησε λόγω της διαχειριστικής ανεπάρκειας στις τραγωδίες στη Μάνδρα και στο Μάτι. Και οι πολίτες φαίνεται ότι δεν συγχωρούν τη γενικότερη στάση της όταν, ειδικά για την καταστροφή από την πυρκαγιά, είπε ότι ήταν… μια στραβή στη βάρδια της.

Στη δημοσκόπηση της Alco για τη «Δημοκρατία», που διενεργήθηκε από τις 13 έως τις 18 Φεβρουαρίου και στο ερώτημα αν είχαμε εκλογές αυτήν την Κυριακή ποιον θα ψηφίζατε, ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει 34%, η κυρία Δούρου 20%, ο κ. Σγουρός 15%, ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής 8%, ο κ. Πρωτούλης του ΚΚΕ 5,5%, ενώ ένα ποσοστό 17,5% δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ του Πατούλη και της Δούρου η διαφορά που καταγράφεται είναι εντυπωσιακή, καθώς το 43% επιλέγει τον κ. Πατούλη έναντι ενός ποσοστού μόλις 22% που συγκεντρώνει η κυρία Δούρου.

Ο κ. Πατούλης προηγείται και στην παράσταση νίκης, μια και το 32% υποστηρίζει ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης, έναντι 13% της Δούρου και μόλις 5% του Σγουρού.

Στο ερώτημα αν οι πολίτες πιστεύουν ότι πρέπει να επανεκλεγεί η κυρία Δούρου ή άλλος υποψήφιος, το 67% υποστηρίζει ότι πρέπει να εκλεγεί άλλος, ενώ μόλις το 17% πιστεύει ότι πρέπει να επανεκλεγεί η κυρία Δούρου.

Αποτυχημένη θεωρούν οι πολίτες και την παρουσία της κυρίας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς στο ερώτημα αν η Περιφέρεια Αττικής έχει κάνει τα τελευταία χρόνια περισσότερα, λιγότερα ή όσα περιμένατε οι πολίτες απαντούν: Λιγότερα 70%, όσα περίμεναν μόλις 17%, περισσότερα ένα 5%, ενώ το 8% δεν ξέρει ή δεν απαντά.

Τέλος, στο ερώτημα αν είστε ικανοποιημένοι από τη δράση της κυρίας Δούρου ως περιφερειάρχου, το 48% απαντά «καθόλου».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet