Δράση ενημέρωσης – πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού από την Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών
Περιφέρεια Αττικής

Δράση ενημέρωσης – πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού από την Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών

Εκδήλωση ενημέρωσης με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού», διοργάνωσε σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών (ΠΕΒΤΑ) σε συνεργασία με το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα.

«Είμαστε φορείς επικοινωνίας σε πολύ μεγαλύτερες πληθυσμιακές ομάδες, εσείς ως επιστήμονες και εμείς ως αιρετοί και στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουμε όσες περισσότερες γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού», ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, και ευχαρίστησε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για τη συνεργασία και το πλούσιο ενημερωτικό υλικό που παραχώρησε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τη σημασία της ενημέρωσης όλων των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού και την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, από την κ. Κατερίνα Τσιρώνη, προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕΒΤΑ, και την κ. Βίβιαν Μηλιώνη, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος Δημόσιας Υγιεινής και Προαγωγής Υγείας ΠΕΒΤΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet