ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ: «“Κατασκευές” για μικροκομματικές σκοπιμότητες»
Περιφέρεια Αττικής

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ: «“Κατασκευές” για μικροκομματικές σκοπιμότητες»

Σε ανακοίνωση της παράταξης ΑΤΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ, του τέως περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, σχετικά με την αποχώρησή της από την 1η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (βλέπε δημοσίευμα ΑΤΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ: «Αποχώρηση λόγω εκλομαγειρεμάτων»), απαντά η παράταξη της νυν περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ.

Στη δήλωση περί εκλογομαγειρεμάτων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ κατηγορεί την περιφερειακή παράταξη ΑΤΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ για μικροκομματικές σκοπιμότητες, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

«Κατασκευές» για μικροκομματικές σκοπιμότητες

Σχετικά με τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 

Στην πρακτική της «προσαρμογής» της πραγματικότητας στις δικές της πολιτικές σκοπιμότητες επιδόθηκε η παράταξη «Αττική» με ανακοίνωσή της σχετικά με τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα και φανερώνουν την έλλειψη συναίνεσης μεταξύ των δύο πρώτων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, σχετικά με το πρόσωπο για τη θέση του αντιπροέδρου, που πρότεινε η παράταξη «Αττική». Αυτή και μόνο ήταν η αιτία για το αποτέλεσμα της μη εκλογής του κ. Χ. Δαμάσκου στην πρώτη καταμέτρηση. Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με «κατασκευές» που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τις μικροκομματικές σκοπιμότητες των εμπνευστών τους και βεβαίως όχι των πολιτών της Αττικής.

Η «Δύναμη Ζωής» με ευθύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες της Αττικής, θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου το Περιφερειακό Συμβούλιο να γίνει ανοικτό εργαστήρι Δημοκρατίας προς όφελος της κοινωνίας και όχι το πεδίο όπου τα κόμματα της συγκυβέρνησης θα επιλύουν τις διαφορές τους, μέσα από κομματικές ατζέντες που ελάχιστα ενδιαφέρουν τους πολίτες, οι οποίοι δοκιμάζονται καθημερινά από τις μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet