Δύναμη Ζωής: Έγκαιρη και ασφαλής μετακίνηση των μαθητών χάρη στη δουλειά της διοίκησης Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

Δύναμη Ζωής: Έγκαιρη και ασφαλής μετακίνηση των μαθητών χάρη στη δουλειά της διοίκησης Δούρου

Ανακοίνωση σχετικά με τη μετακίνηση μαθητών της Περιφέρειας Αττικής στα σχολεία τους εξέδωσε η παράταξη Δύναμη Ζωής, μέσω της οποίας επισημαίνει ότι η «έγκαιρη και ασφαλής μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία τους τα τελευταία 4 χρόνια πραγματοποιείται χάρη στη συστηματική δουλειά της διοίκησης Δούρου».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης της τέως περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου:

Έγκαιρη και ασφαλής μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία τους τα τελευταία 4 χρόνια χάρη στη συστηματική δουλειά της διοίκησης Δούρου

Από την πρώτη κιόλας μέρα της νέας σχολικής χρονιάς οι μαθητές των σχολείων της Αττικής που δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με σχολικό λεωφορείο, θα το δουν και εφέτος έξω από το σχολείο να τους περιμένει, όπως ακριβώς συνέβαινε τα τελευταία 4 χρόνια, σε αντίθεση με το παρελθόν όπου έφταναν τα Χριστούγεννα για να λυθεί το θέμα.

Πρόκειται για 20.750 μαθητές και μαθήτριες, των οποίων το σχολείο απέχει μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους είτε φοιτούν σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία, είτε είναι ΑμεΑ.

Αυτό έγινε κατορθωτό χάρη στη συστηματική δουλειά της Περιφέρειας Αττικής, από τον Νοέμβριο του 2018, επί διοίκησης Ρένας Δούρου. Και έγινε κατορθωτό τηρώντας όλους τους κανόνες αξιοπιστίας, διαφάνειας και ασφάλειας. Με αυστηρές προδιαγραφές για τα μεταφορικά μέσα, τους οδηγούς και τους συνοδούς, με διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με συμφέρουσες για το Δημόσιο τιμές. Και μάλιστα οι συμβάσεις έχουν τριετή διάρκεια, λύνοντας το θέμα ουσιαστικά μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς «καλή σχολική χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet