Δύναμη Ζωής & Ανάσα για την Οικολογία: Συνέντευξη Τύπου για το Περιβάλλον στην Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Δύναμη Ζωής & Ανάσα για την Οικολογία: Συνέντευξη Τύπου για το Περιβάλλον στην Αττική

Οι περιφερειακές παρατάξεις της Αττικής Δύναμη Ζωής και Ανάσα για την Οικολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν συνέντευξη Τύπου με θέμα «Δυνατότητες και Ευκαιρίες για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής».

Η συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στις 12 το μεσημέρι στο κτήριο «Οικονομίδη» στο Πεδίον του Άρεως.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ανάσα για την Οικολογία, δρ. Περιβάλλοντος, Αντώνης Γάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Νάσος Αναγνωστόπουλος, θα αναφερθούν στις «Δυνατότητες και Ευκαιρίες για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής».

Θεματολογία της συνέντευξης:

  • «Πολιτικές Περιφέρειας Αττικής για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή», Ρένα Δούρου, περιφερειάρχης Αττικής.
  • «Παιδεία – Περιβάλλον – Πολιτισμός», Αντώνης Γάκης, δρ. Περιβάλλοντος, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ανάσα για την Οικολογία.
  • «Δράσεις Περιφέρειας Αττικής για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή», Νάσος Αναγνωστόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet